Sælg ejendom

Lad os tage en uforpligtende snak om din ejendom og markedssituationen lige nu. 

Skriv dit navn og telefonnummer herunder:

Navn*
Postnummer
By
Vejnavn*
Nr.*
Etage
Telefon*
E-mail
Foretrukken dato
Kommentar

Jeg giver Samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig angående min hendvendelse.

 

Hvornår skal jeg sælge?

Ting har sin tid! Du skal som udgangspunkt sælge, når mavefornemmelsen er rigtig, og du ser frem til forandringer i livet. Stort set alle landbrugsejendomme er i dag mere salgbare end for 2-5 år siden. Du kan derfor allerede i dag kontakte EDC Videbæk Landbrug for en uforpligtende snak om mulighederne for netop din ejendom!

Stort netværk 

Vores kontaktnetværk til unge landmænd og investorkredse i hele landet er helt opdateret. Det samme er vores netværk til købere i Holland og Tyskland - med flere købere på vej.

Sælg din landbrugsejendom med EDC Videbæk Landbrug

Der er godt gang i markedet for landbrugsejendomme i øjeblikket. Derfor er det et perfekt tidspunkt at sælge din landbrugsejendom. Med hjælp fra os ved EDC Videbæk Landbrug, er du ét skridt tættere på salget af din ejendom.

Vi har tæt kontakt til køberne og ved, hvad de efterspørger. Du får et forspring med vores store landsdækkende netværk, og vi kan finde købere i både Danmark eller Holland. Din ejendom vil blive sendt til vores landsdækkende køberkartotek, med mange potentielle købere.

Som sælger får du også adgang til Mit EDC, så du kan følge dit salg på nettet når du har lyst. Dermed kan du i løbet af hele processen nemt danne dig et overblik over de mange forskellige aktiviteter vedrørende salget af din ejendom – også inden vi officielt har sat den til salg.

Så udfyld formularen øverst på siden, og lad os tage en uforpligtende snak om din ejendom – nemt og enkelt!

 

Start med en vurdering af din landejendom

For at finde den helt rigtige pris på din ejendom, starter vi med en grundig salgsvurdering. Vi vurderer din ejendom efter beliggenhed, stand og den nuværende markedssituation. Her indsamler vi alle de nødvendige oplysninger og sammen finder vi den helt rigtige pris.

Vi udarbejder salgsmateriale med fotografering, dronefotos og film, så din ejendom bliver præsenteret indbydende og professionelt. Herefter tager vi i fællesskab stilling til, hvordan din ejendom skal markedsføres både i aviser og online.

Uanset hvordan vi griber opgaven vurderingen af din landbrugsejendom an, så er du aktivt involveret under hele processen.

 

Hvorfor skal du vælge EDC Videbæk Landbrug?

Det er stor og betydelig beslutning at sælge sin landbrugsejendom eller landbrug. Derfor er det afgørende, at du har en erfaren, kompetent og tillidsfuld ejendomsmægler ved din side. Vi tilbyder dig grundighed, mange års erfaring og en høj seriøsitet når det kommer til salget af din ejendom.

Vi arbejder hver dag hårdt for at give dig den bedste oplevelse og ro i maven, lige fra din ejendom sættes til salg, og til overtagelsen er i hus.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om salget af din landbrugsejendom.
Vi sidder klar ved telefonen og ser frem til at hjælpe dig. Kontakt os i dag og lad os sammen begynde salget af din ejendom.

Kontakt os i dag

 

Interesseret i et skuffesalg eller diskretionssalg?

Står du med en landbrugsejendom, som ikke skal offentligt til salg?

Vi tilbyder at sælge din ejendom præcis som du ønsker, og derfor kan du med fordel drage nytte af vores brede kartotek af skuffesager.

Besøg vores side om skuffesalg og diskretionssalg, eller kontakt os direkte og lad os tage en snak om salget af din ejendom i fællesskab.

Skuffesalg og diskretionssalg