Skuffesalg / diskretionssalg

Står du med en ejendom, der ikke skal offentligt til salg? Mange kunder foretrækker diskrete salgsløsninger, og årsagerne hertil er talrige. Genkender du dig selv i nogen af de følgende punkter, kan et skuffesalg være den ideelle løsning for dig:

  • Diskretion er vigtig for dig for at skærme dine medarbejdere og samarbejdspartnere mod bekymringer.
  • Du foretrækker, at dit salg forbliver en hemmelighed for offentligheden for at bevare ejendoms- eller virksomhedens fortrolighed.
  • Du har brug for fleksibilitet i forbindelse med tidspunktet for ejendomsoverdragelse.
  • Du ønsker, at vi hjælper med at tilpasse salgsprocessen, så du har kontrol over både tempo og retning, så du er sikker på at salget sker efter dine præmisser.

Hvis du kan nikke genkendende til et eller flere af disse punkter, anbefaler vi dig muligheden for et skuffesalg sammen med os.

Sælg ejendom

 

Jeg søger skuffesalg

Udover de ejendomme vi har offentligt til salg, ligger vi også inde med et bredt kartotek af skuffesager. Kontakt os gerne, og fortæl os, hvad du søger. Måske har vi din kommende ejendom til salg i skuffen.

Leder du efter en landbrugsejendom, men ikke har fundet det, du søger på det åbne marked, kan EDC Videbæk Landbrug muligvis have nøglen til din fremtidige landbrugsejendom.

Det er ret enkelt. Kontakt os, og del dine drømme og ønsker for din ideelle landbrugsejendom. Vores erfarne team af landbrugsspecialister brænder for at hjælpe dig med at finde præcis det, du søger. Måske ligger din fremtidige landbrugsejendom allerede i vores skuffe.

Skriv mig op

 

Se nogle af de ejendomme vi har i skuffen herunder:

Skovejendom

Ca. 10 ha

God jagt

For flere oplysninger kontakt EDC Videbæk Landbrug
Jan Bækdal Kristensen tlf. 29 92 38 37