Gå tilbage

Blue Hors er fortid i Randbøl

I mere end 30 år har Legofamilien med Kjeld Kirk Kristiansen i spidsen drevet det kendte hestesportscenter Blue Hors i Randbøl. I efteråret meddelte familien, at den havde besluttet at skære kraftigt ned og samle alle aktiviteter på Fyn, hvor familien også driver Stutteri Ask.

1. april overtog familien Obel og tidligere landstræner indenfor dressur Dennis Fisker hele ridecentret, staldene og en del af jorden. Deres plan er at etablere et dressurakademi, som får navnet Randbøl Dressage Academy.

Nu er de dele, som familien Obel og Dennis Fisker ikke har overtaget, til salg. Det drejer sig om i alt fem ejendomme, hvor en del af Blue Hors’
medarbejdere har boet.

Vores landbrugskonsulent Arne Sigtenbjerggaard skal finde købere til de fem ejendomme, og han kalder det en spændende opgave.

- Det er ikke hver dag, man får fem ejendomme i det område til salg på en gang. Det er en stor opgave, som jeg er rigtig glad for at have fået, siger han.

’Tingene er bare i orden’

De fem ejendomme er alle pænt vedligeholdte og klar til overtagelse.

- De ser alle rigtig godt ud - der er ikke noget, der er overladt til tilfældighederne. Sådan er det, når de har været ejet af Kirk-familien. Det er en fornøjelse at have med sådan noget at gøre, hvor tingene bare er i orden. Det giver også en vis tryghed for dem, der køber de ejendomme, forklarer Arne Sigtenbjerggaard.

Til alle fem ejendomme hører der jord.

- Den ene ejendom hører der hele 80 hektar jord til, og der er græs på det hele. De andre fire ejendomme er der mellem to og 11-12 hektar jord til, oplyser han.

- Det er ejendomme, der egner sig godt til folk, der gerne vil bo på landet og have nogle dyr. Det behøver ikke nødvendigvis være heste - der er mange muligheder. Og så ligger de alle enormt naturskønt med bakker og skov. Jeg tror, det er nogle attraktive ejendomme, siger Arne Sigtenbjerggaard.

Det koster de

Den billigste af de fem ejendomme koster en million kroner, mens den dyreste udbydes til 15 millioner kroner, oplyser han.